ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΝΤΩΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ   ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

Απόφοιτος του τμήματος πολιτικών μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών (1995). Από το 1997 εργάστηκε σε κατασκευαστικές εταιρείες όπου υπήρξε υπεύθυνος κατασκευής κτιριακών έργων και κατείχε πρωταρχικό ρόλο σε μελέτες και επιβλέψεις κτιρίων.
Το 2002 ίδρυσε την τεχνική - κατασκευαστική εταιρεία A-PLAN, η οποία ειδικεύεται στην ανάπτυξη, μελέτη και κατασκευή κτιρίων.
Συμμετείχε σε σεμινάρια διαχείρισης έργου, ομαδικής εργασίας και κατασκευής ενεργειακών κτιρίων. Διατηρεί πτυχίο κατηγορίας ΜΕΚ Γ στα οικοδομικά και έχει ορισθεί ως ενεργειακός επιθεωρητής.


ΕΛΕΝΑ ΣΤΑΥΡΑΚΗ   ΑΡΧΙΤΕΚΤΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

Απόφοιτη του τμήματος αρχιτεκτόνων μηχανικών του Πανειστημίου Πατρών (2004). Το 2004 εργάστηκε στους Divercity architects, όπου ανέλαβε έργα από τον αρχικό σχεδιασμό μέχρι την υλοποίησή τους, όπως ξενοδοχεία και κατοικίες καθώς επίσης συμμετείχε και στον αρχιτεκτονικό διαγωνισμό “Invisible Hotel” το 2005 στον οποίο διακρίθηκαν με το πρώτο βραβείο.
Το 2008 εργάστηκε στους AETER architects εκπονώντας κυρίως μελέτες κτιρίων εμπορικής χρήσης.
Από το 2009 είναι μέλος της A-PLAN, όπου αναλαμβάνει τα συνθετικά ζητήματα της αρχιτεκτονικής.
Έλαβε μέρος σε αρχιτεκτονικές εκθέσεις και διαγωνισμούς. Ως φοιτήτρια διακρίθηκε με έπαινο στον διεθνή διαγωνισμό “Εφήμερες κατασκευές στην πόλη της Αθήνας” το 2004.